.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
احتمال تاخیر اکران فیلم فرهادی در ایران


شمال نیوز: علی سرتیپی از احتمال تاخیر یکی، دو روزه در اکران فیلم «گذشته»‌ی اصغر فرهادی خبر داد.

مدیرعامل فیلمیران در گفت‌و‌گویی با ایسنا، گفت: تمام سعی‌مان بر این است که فیلم از چهارشنبه 22 خرداد ماه هفته‌ی جاری اکران شود اما با توجه به اینکه اکران «گذشته» در دنیا به صورت دیجیتال است و تعداد سینماهای کشورمان که مجهز به نمایش دیجیتال هستند، محدود است، مجبور هستیم نسخه‌ی 35 آماده کنیم.

وی ادامه داد: تبدیل نسخه‌ی دیجیتال به 35 زمان‌بر است اما امیدواریم بتوانیم تا چهارشنبه 22 خرداد ماه فیلم را به اکران برسانیم.

سرتیپی درباره‌ی اکران فیلم «گذشته» در سینماهای حوزه‌ی هنری با بیان اینکه گمان نمی‌کند، مشکل خاصی وجود داشته باشد،‌ ادامه اداد: فیلم اصغر فرهادی جایزه‌ی کلیساهای جهانی را دریافت کرد و کسانی که فیلم را دیدند معتقدند «گذشته» سرشار از مسائل معنوی است و به نقد مشکلات غرب می‌پردازد و قطعا حوزه‌ی هنری هم با این فیلم مشکلی نخواهد داشت.

به گزارش ایسنا، در خلاصه داستان «گذشته» آمده است: «احمد (علی مصفا) 4 سال پس از جدایی از همسر فرانسوی‌اش به در خواست او راهی پاریس می‌شود تا مراحل اداری طلاقشان را طی کرده و ثبت کنند. او در مدت اقامت کوتاهش متوجه آشفتگی «لوسی» دختر همسر سابقش می‌شود. تلاش او برای کمک به «لوسی» پرده از رازی در گذشته بر می‌دارد.»

علاوه‌بر «برنیس بژو» (بازیگر نامزد اسکار و گلدن‌گلوب و برنده‌ سزار و برگزیده کن) و همچنین «طاهر رحیم» (برنده جایزه سزار)، بازیگران دیگری چون «علی مصفا»، «پائولین بورلت»، بازیگر بلژیکی فیلم معروف «زندگی صورتی»، «الیس آگویس»، «ژان جستین» ،«سابرینا وازانی» و«بابک کریمی» در این فیلم، مقابل دوربین محمود کلاری رفته‌اند./ف


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.356 seconds.